jueves, 14 de noviembre de 2013

Sopa Castellana - D.C. November 2013

Our November Daring Cooks’ hostess was Begoña, who writes the beautiful blog, Las recetas de Marichu y las mías. Begoña is from Spain and didn’t want to go with the more common challenges of paella or gazpacho, she wanted to share with us another very popular recipe from Spain that we don’t see as often called Sopa Castellana which is a delicious bread soup!

domingo, 10 de noviembre de 2013

Puerros con Vinagreta

Ingredientes :

12 Puerros
125 ml de Aceite de Oliva Virgen Extra
3 cucharadas de Vinagre de Jerez
2 cucharadas de Mostaza de Dijon
2 Huevos
Perejil
¼ Cebolla Roja
Sal
Pimienta Negra

miércoles, 6 de noviembre de 2013

Natillas de Chocolate

Ingredientes :

200 ml de Nata
540 ml de Leche
50 grs de Cacao en polvo
100 grs de Azúcar
35 grs de Maizena
1 cucharadita de Extracto de Vainilla